Fa. Aartsen

U bevindt zich hier:  >>> Straten Q- R  >>> Ruysdaellaan 

De fam. Aartsen heeft lang aan de Waterlooscheweg weg 145 gewoond en aan de Ruysdaellaan nr.1 hun bedrijf gehad. De woning waar dhr. G. Aartsen tot zijn 20e heeft gewoond staat er nog, Frans van Mierisstraat 19 . Nadat zijn vader was overleden heeft dhr. Aartsen de leiding van het bedrijf overgenomen. Langzamerhand ging men meer en meer over op grotere staalconstructies voor andere doeleinden. Zo is Aartsen B.V. verantwoordelijk voor de staalconstructie van de Americahal en het (spoor) viaduct aan de Koning Stadhouderlaan. Ook had men een goede naam voor stalen deuren, staalconstructies voor bedrijfshallen, kantoorgebouwen, trappen, bordessen, hekwerken en gevelelementen. Uiteindelijk werkten er wel 20 medewerkers bij Aartsen staalconstructies en werd het bedrijf te groot voor de omgeving. Het bedrijf is in 1998 verhuisd naar de lage Brink in Apeldoorn waar het in 2013 met al zijn ervaring is opgegaan in Besaris metaalconstructies.

 

Foto: G.Aartsen Ongeveer 1947 grote vca opleggers werden voor het Nederlandse leger gereviseerd.

 

Foto: G.Aartsen 

 

Foto: G.Aartsen. Een industriŽle droogmachine zoals deze bv bij wasserij Meijer werd gebruikt. Op de achtergrond de Waterloseweg, het hoekhuis Waterloseweg / Ruysdaellaan staat er nog niet.

 

Foto: G.Aartsen. De oude bakkerij van kruidenier de Vries is nu magazijn van de Fa. Aartsen.

 

Foto: G.Aartsen Magazijn, productiehal en kantoor.

 

Foto: G.Aartsen De te bouwen konstrukties werden steeds groter waardoor het bedrijf uit zijn jasje groeide.

 

Foto: G.Aartsen. Ook Kermisatracties werden gemaakt en aan de Veenweg gemonteerd.

 

Foto: G.Aartsen. Een van de medewerkers van de Fa. Aartsen aan het werk bij het spoorviaduct aan de Koning Stadhouderlaan.

 

Foto: G.Aartsen. één van de producten van Fa.Aartsen

 

Foto: G.Aartsen. één van de producten van Fa.Aartsen

 

Foto: G.Aartsen. Dakconstructie winckelcentrum. 

 

Foto: G.Aartsen. berdrijfspand aan de PWA laan met op de achtergrond Dijkgraaf ( kantoorart)

 

Foto: G.Aartsen. 

 

Foto: Erik Grotenhuis. 1983, Constructiebedrijf G.Aartsen sponsort het A overgangsteam van Brink en Orden. Dit team zal dit seizoen ook kampioen worden en promoveren naar de hoofklasse. Het op één na hoogste niveau.

 

Terug