Liere de

U bevindt zich hier:  >>> Wasserijen, Bleekerijen 

 

Foto: Frank, Johannes Bolsenbroeken Toon de Graaf. Wasserij ''De Liere" Hoenderparkweg 8. Wasscherij De Liere. Bruiloft Nico de Graaf en Tiny Bolsenbroek.

 

Foto: Frank, Johannes Bolsenbroeken Toon de Graaf. Wasserij ''De Liere" Hoenderparkweg 8. Chevrolet truck van de wasserij ca. 1939 Jopie (Joop - nu wonende te Loenen) Bolsenbroek achter het stuur en mijn opa Joh Bolsenbroek met de hoed. De Chevrolet werd in de oorlog begraven en na de oorlog weer opgegraven. Archief: Frank Bolsenbroek.

 

Foto: Frank, Johannes Bolsenbroeken Toon de Graaf. Wasserij ''De Liere" Hoenderparkweg 8. De Liere -T Ford 1921. Foto gemaakt in Nijmegen waar wasgoed gehaald werd. Mijn opa op de treeplank en naast hem een vertegenwoordiger genaamd Coolen. Archief: Frank Bolsenbroek.

 

Foto: Frank, Johannes Bolsenbroeken Toon de Graaf. 

 

Foto: Frank, Johannes Bolsenbroeken Toon de Graaf. Mevrouw Meyer - Remelink was de schoonzus van onze overgrootvader G.J. Bolsenbroek. De oprichter van de Wasserijen Bolsenbroek, de Liere aan de Hoenderparkweg. Meyer was net als opa G.J. ook een grote wasbaas in Apeldoorn.

 

Heeft u informatie, we horen het graag! info@apeldoorn-orden.nl of 0640979429

 

Terug Verder